Γαμος Γιωργος Κατερινα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η Κατερίνα με το Γιώργο είναι το ζευγάρι που θα ήθελες να έχεις φίλους και να σε καλέσουν στο γάμο τους. Τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού διάλεξαν να φύγουν από τη πόλη και να κάνουν το γάμο τους στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Η προετοιμασία τους έγινε στον Νέο Μάρμαρα Χαλκιδικής. Η Κατερίνα ντύθηκε μαζί με τις φίλες της στο ALtera Villa Apartments, ενώ ο Γιώργος μαζί με τον τρελό του κουμπάρο Άγγελο και τους φίλους tτου, ετοιμάστηκε στο Eladia Suites. ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η τελετή πραγματοποιήθηκε μέσα στο χωρίο του Νέου Μαρμαρά, στον Ιερό Ναό Πανμεγίστων Ταξιάρχων. Αυτό που ακολούθησε μετά τη τελετή ήταν μαγικό. Στην καταπληκτική τοποθεσία όπου βρίσκεται το Porto Carras, το KOHI beach bar ήταν το ιδανικό μέρος για ένα ξέφρενο πάρτι. Κοκτέιλς, πυροτεχνήματα και ξέφρενος χορός μέχρι τα ξημερώματα  ήταν τα τέλεια συστατικά ώστε ο γάμος των παιδιών να μείνει αξέχαστος για τους ίδιους αλλά και για τους καλεσμένους τους.
Την επόμενη μέρα φορέσαμε τα αθλητικά μας(κάποια με νυφικό) και βρεθήκαμε στο παραδοσιακό χωρίο του Παρθενώνα στην ορεινή Σιθωνία να κάνουμε μια ξεχωριστή φωτογράφηση ανάμεσα σε πετρόχτιστα σπίτια και την πανέμορφη φύση!!!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Κατερίνα και Γιώργο σας ευχαριστώ για αυτόν τον αξέχαστο γάμο!
Να είστε πάντα ευτυχισμένοι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Επιστροφή στο Blog

    Leave a comment

Total: